Onderhoud en Reparatie

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Betaalbaar onderhoud aan uw auto, uitstekende service, No Nonsense, duidelijke afspraken. Technische kennis van elk merk auto. Gespecialiseerd autobedrijf in auto-electronica en alle electronische problemen!! Ook voor hybride en electrische auto’s.

Auto Grafen Goor: craftsmanship, kwaliteit & garantie

Betaalbaar onderhoud aan uw auto, uitstekende service, No Nonsense, duidelijke afspraken. Technische kennis van elk merk auto. Gespecialiseerd autobedrijf in auto-elektronica en alle elektronische problemen!! Ook voor hybride en elektrische auto’s.

Onderhoud en reparaties

Wij streven er altijd naar het onderhoud zo efficiënt mogelijk uit te voeren en de kosten van het onderhoud te beperken. Meer lezen? Klik op het icoontje.

APK keuring

IIs uw auto weer toe aan de jaarlijkse APK keuring? Auto Grafen is een erkend RDW keuringsstation. Maak nu een afspraak voor de APK keuring. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Auto Grafen occassions

Auto Grafen, verkoopt betrouwbare occasions voor elk budget! Inruil is mogelijk. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Uitlijnservice

Een auto uitlijnen verbetert de wegligging en zo het rijgedrag van uw auto. Het heeft allemaal te maken met het positioneren van de wielen. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Airco

Een airconditioningsysteem (of airco) heeft regelmatig onderhoud nodig. Het koudemiddel uit het systeem verdwijnt elk jaar gemiddeld met zo’n 8%. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Schadeherstel

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan een auto is, helaas, snel gemaakt en nooit leuk. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Electro & hybride

De hybride techniek is een voorbeeld van de allernieuwste technieken in de auto. Auto Grafen is ook op dit gebied uitstekend thuis. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Diagnose elektronische storingen

Het verhelpen van elektronische storingen. Het lijkt vaak simpel, maar is helaas niet altijd zo. De moderne auto’s zijn voorzien van complexe elektronische systemen. Meer lezen? Klik op het icoontje.

Auto Grafen in Goor

Auto Grafen Goor
Breukersweg 4-a
7471 ST Goor

Telefoon

0547 - 27 40 68

Geopend van

Maandag: 8:30 - 17:00 uur
Dinsdag: 8:30 - 17:00 uur
Woensdag: 8:30 - 17:00 uur
Donderdag: 8:30 - 17:00 uur
Vrijdag: 8:30 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 12:00 uur
Zondag: Gesloten

Neem contact op

4 + 2 =